СмЦо5
СмЦо5
Mahsulot detali

СмЦо30Х блок

СмЦо се исто звао са СоЦо магнетни челик, СмЦо стални магнет, стални магнетски Гвоздени СоЦо и ретка земља Кобалт стални магнет. Има високе перформансе, ниска температура коефицијент стални магнети са своје високе радних температура-350 степена Целзијуса. Када се ради изнад 180 степени Целзијуса. Своју максималну енергију производа БХ и стабилна температура су супериорније од НдФеБ магнетски материјал. То не треба да се фарбају, јер је тешко бити слабија и да та премазана. СмЦо магнет је у широкој употреби у моторс, сат, трансдуцерс, инструменти, позиционе детектор, генераторе, радар комуникације, медицинске опреме и разних магнетизам шири уређајима, магнетни процесор, електротехнике и магнетни деррицл

Самариум Кобалт магнети (назива се и редак земни магнети) су први комерцијално доступних о 1970. У понуди имамо два главна варијације: СмЦо5 и См2Цо17 и унутар ове више оцене од Магнета од 18-32 МГОе (140 да 255 кЈ/м3). Ови материјали су јачи од ферита и алницо магнети и распрострањен у Дурасел моторс и сензор апликације где отпорност на корозију, температура стабилност, ниска тежина и мале величине су важна питања.

См2Цо17 блок је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је См2Цо17 блок и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.


Fikr-mulohaza