Сензори магнетима
Сензори магнетима
Mahsulot detali

Сензор апликације.


Магнетни сензори индиректно мере својства као што су правац, позиција, ротацију, угао и струја од стране детектовао магнетно поље и њезиним променама. Прва апликација за стални магнет није кинески компас 3 века пре нове ере, који је сензор на правцу. У односу на друге директне методе као што су оптички или механички сензор, највише магнетским сензорима и обраду неки сигнал добити својство од интереса. Међутим , они обезбеђују поуздане податке без додира и у неповољних услова, као што је земља вибрације, влагу, опасних гаса и нафте, итд.


Најчешће коришћен магнетни сензори су променљиви невољност, Халл ефекат и Рид пребаците сензори. Аутомобилски удес сафтеy системи користе сензоре на основу холдинг механизам који може затворити или отворити помоћу електрична струја.


Са брзим развојем ГМР у протеклој деценији, нову породицу од магнетни сензори се појавио - магнеторесистиве сензори. Сличан ефекат Халл сензора, Главна разлика је да је г. сензори открију тренутну промена уместо напона. Стални магнети могу користити и у МЕМ сензор и ЦМОС сензор магнетски низови за снабдевање магнетно поље.


Алницо8 је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је у Алницо8 и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.


Fikr-mulohaza