Ретка земља Магнет
Ретка земља Магнет
Mahsulot detali

Самариум Кобалт магнети (назива се и редак земни магнети) су први комерцијално доступних о 1970. У понуди имамо два главна варијације: СмЦо5 и См2Цо17 и унутар ове више оцене од Магнета од 18-32 МГОе (140 да 255 кЈ/м3). Ови материјали су јачи од ферита и алницо магнети и распрострањен у Дурасел моторс и сензор апликације где отпорност на корозију, температура стабилност, ниска тежина и мале величине су важна питања.


магнет за гитару, ДЦ мотор магнет, звучник магнет, сензор магнет, реед релеј магнет, компас магнет, магнет за образовање, крава магнет, магнетска знака за раздвајање, магнет, магнетни скупштина, магнет за аларм, магнет за метар, нивоа магнет, магнетни играчка, магнетни кука, магнет за фрижидер, магнетни цистаца, округле базе магнет, магнетне траке, магнетски лист, поднесе магнет магнетни клипове, супер реза магнет, магнет за комплете, магнетни пицк-уп алатке, магнетни алатка холдер, магнет за дугме , магнетски филтер, диска магнета, магнет за прстен, бар магнет, арц магнета, магнет за сферу


Лонац је наш препоручени производ. Смо , СЕНС магнетни производи, Инц је један лонац и СмЦо стални магнет произвођач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Fikr-mulohaza