Магнети
Магнети
Mahsulot detali

Смо, Хангћоу Сенс магнетне картице, ЛЛЦ је у Алницо, ФеЦрЦо, СмЦо, НдФеБ и керамичко стални магнет и магнетни склоп снабдевач у Хангћоу, у Кини. Ми снабдевамо прве класе стални магнетски производи.

Наши магнетски производи:

Магнети и камионета нису звукове, сониц резултат је мангет у гитару камионета апликације зависи од првенствено јачине магнет. Керамичке магнети су обично јачи од њихове Алницо колегом, стога су доунф сјајније. Магнети и излаза и жице по том питању, може само користити за у равнотећи.

Алницо магнетима, укључујући стандардни Алницо бара, алницо штап, алницо ц-канал делова, као и прилагођене делове из мање од грама да скоро 200 фунти. Такође пружамо Алницо од ливеног у фолију, Алницо магнетима преливена пластисол и Алницо склопове.

Уобичајена производа укључује Коњске Потковице Алницо или у облику ц магнети за зрак фокусирајући се у за употребу радара, Алницо цилиндра за фоке или сензори, као што и цхип колекција магнети. Такође смо поносни да снабдева све врсте офАлницо за гитару мувања за Ел. гитару.

Моторни магнети и ротора магнети су већина у Арц или сегмента облика. Неки су магнети за блок.
АРЦ магнета је један посебан облик, обично материјала: НдФеБ &амп; ферита (керамичка) магнета. Неки захтева високу температуру, а затим користите Алницо магнети.

Моторни магнете, у керамичке или НдФеБ магнети.

Керамика (Хард ферита) магнети развијене у раним 1960 као алтернатива Нискобуџетна металик магнета (челични лимови и алницо), керамичке магнети су врло тешко и ломљиво. Стандардни толеранција за керамичке магнет димензије су. 005" за земљу димензије и +/-2% величине за као синтерованим димензије. Због њихове бриттленесс ти магнети ће се одупре утицај или напрећу. Керамичке магнети су хемијски инертан нон-проводника, што је корисно у многим апликацијама.

Карактеристике и перформансе гипс Алницо магнетима
Карактеристике:
Високе густине и магнетних својстава, добар капацитет, краће време циклуса производње.
Одлична температура стабилност и отпорност на корозију јака, температура фактор Бр је најмања међу свим стални магнети. Максимални радни температурер је до 500 ℃.
Погодна је за велике запремине и остецених магнета.


Fikr-mulohaza